Vegan yoghurt-banaan-pindakaasijsjes

Amper ingrediënten, zo gemaakt én enorm lekker. Geen reden om deze ijsjes niet te maken dus. Naast de ingrediënten zijn ijsvormpjes wel heel handig. Deze kan je ook zelf maken door een willekeurig vormpje te pakken en er een stokje in te steken.

Ingrediënten voor 6 ijsjes

  • 2 bananen
  • 200 ml plantaardige yoghurt (ik gebruikte Alpro Mild & Creamy ongezoet)
  • 3 el pindakaas (ik gebruikte 100% pindakaas van Albert Heijn)
  • optioneel: 2 el agavesiroop

Bereiding

Doe alle ingrediënten in een kom en meng met een staafmixer (of mix in een blender). Giet het mengsel in de vormpjes en zet ze voor een uur of 5 in de vriezer. Dat is alles!

Eet smakelijk!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s