Training & coaching

Michael staat voor persoonlijk, passie en progressie. Enthousiasme voor het lopen staat voorop en vanuit daar wordt ingezet op prestatieverbetering waarbij aandacht is voor jouw ambities en doelen.

Samen met Ben Vriends en Kjell Segers is Michael eigenaar van Gewoon Lekker Rennen. Gewoon Lekker Rennen biedt zowel groepstrainingen (op maandag, woensdag (met Michael als trainer) en zaterdag), clinics, cursussen en online begeleiding. Bij Gewoon Lekker Rennen wordt er getraind zoals iedereen getraind zou moeten worden. Dat betekent professionele begeleiding voor elk niveau met een goed doordacht trainingsschema gebaseerd op jouw belastbaarheid, doelen en beschikbare tijd. Zo word je sneller, loopt je langer en word je simpelweg een betere loper. Interesse, neem dan een kijkje op de website of stuur een mailtje naar info@gewoonlekkerrennen.nl.

Trainingstijden en locaties

Maandag 19:30 – Meerhoven | Basketbalveldje bij de kruising Grasvink en Grasbaan, Eindhoven 

Woensdag 19:30 – Genneper Parken | IJssportcentrum – Anton Coolenlaan 3, Eindhoven

Zaterdag 9:30 – Leenderbos | Hut van Mie Pils – Leenderweg 1, Waalre 

Elke training bestaat uit rustig inlopen, losmaakoefeningen, loopscholing om de looptechniek te verbeteren, een intervalprogramma en kort uitlopen. Op maandag en woensdag duurt de training 60-75 min, op zaterdag 75-90 min. Daarnaast ben je meer dan welkom om op zaterdag na de training nog wat te drinken bij de Hut van Mie Pils.