Training & coaching

Michael staat voor persoonlijk, passie en progressie. Enthousiasme voor het lopen staat voorop en vanuit daar wordt ingezet op prestatieverbetering waarbij aandacht is voor jouw ambities en doelen.

Samen met Ben Vriends verzorgt Michael de trainingen aan de Gewoon Lekker Rennen crew. Deze enthousiaste en gemixte groep heeft drie mogelijke trainingsmomenten en je kan onbeperkt meetrainen voor één tarief. Wel zijn er twee pakketten die verschillen in de hoeveelheid begeleiding. Voor €24,95 per maand krijg je een schema waarin met de groep naar door de groep bepaalde piekwedstrijden toe wordt gewerkt en voor €34,95 krijg je een geheel gepersonaliseerd schema via de app Trainingpeaks waarin er naar jouw persoonlijke doelen wordt toegewerkt.

Alle informatie over de Gewoon Lekker Rennen crew vind je op de website.

Trainingstijden en locaties

Maandag 19:30 – Strijp-S | parkeergarage klokgebouw (winter)  / Philips-de Jonghpark | ingang Bezuidenhoutseweg (zomer)

Woensdag 19:30 – Genneper Parken | IJssportcentrum – Anton Coolenlaan 3, Eindhoven

Zaterdag 9:30 – Leenderbos | Hut van Mie Pils – Leenderweg 1, Waalre 

Elke training bestaat uit rustig inlopen, losmaakoefeningen, loopscholing om de looptechniek te verbeteren, een intervalprogramma en kort uitlopen. Op maandag en woensdag duurt de training 60-75 min, op zaterdag 75-90 min. Daarnaast ben je meer dan welkom om op zaterdag na de training nog wat te drinken bij de Hut van Mie Pils.