Vegan club sandwich

Meer eten maak je me altijd blij mee, dus 3 boterhammen op elkaar is dan ook beter dan een simpele besmeerde boterham. Vandaar dit recept voor een club sandwich, een toren van drie boterhammen met daartussen vegan kipfilet, avocado, sla, tomaat en radijs.

Ingrediënten

  • 3 sneetjes volkorenbrood
  • 4 plakjes (vegan) kipfilet (ik gebruikte Quorn chicken free slices
  • Hummus
  • 1 tomaat, in plakjes gesneden
  • 4 radijsjes, in plakjes gesneden
  • Veldsla
  • 1 avocado
  • 2 tl limoensap
  • peper

Benodigdheden

  • Satéprikker

Bereiding

Pureer de avocado en meng met het citroensap en wat peper. Besmeer vervolgens de onderste boterham en de onderkant van de middelste boterham met hummus. Doe hiertussen de veldsla en de tomaat. Smeer daarna de avacadopuree op de middelste boterham en leg daarop de vegan kipfilet en de plakes radijsjes. Doe het laatste sneetje brood erbovenop en prik de satéprikker er in, eventueel met daarop nog een radijsje, olijf, augurk en/of een cherrytomaat. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s