Vegan parmezaanse kaas

Supereasy en behoorlijk dicht in de buurt qua smaak van ‘the real deal’. Dit recept voor vegan parmezaanse kaas komt van Minimalist Baker en heeft slechts vier ingrediënten. Edelgistvlokken zijn een inactieve gist en hebben een lichte kaassmaak en is verkrijgbaar in sommige supermarkten en uiteraard online. Met wat zout en knoflookpoeder voor de smaak en cashewnoten voor de structuur heb je zo een heerlijke topping voor je pasta, pizza of risotto!

Ingrediënten

  • 100g cashewnoten
  • 3 el (~10g) edelgistvlokken
  • 3/4 tl zout
  • 1/4 tl knoflookpoeder

Bereiding

Gooi alle ingredienten in een blender of keukenmachine en mix tot een fijn poeder, that’s all!

 

3 Comments on “Vegan parmezaanse kaas

  1. Pingback: Risotto met geroosterde pompoen – Michael Beuwer

  2. Pingback: Pasta met bonenballen & waarom ik (bijna volledig) veganistisch eet – Michael Beuwer

  3. Pingback: Zelfgemaakte wraps met falafel – Michael Beuwer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s